Tjänster

 

Enstaka rastningar och Månadsabonnemang

Beroende på ditt och din hunds behov kan jag erbjuda olika alternativ.

Enstaka promenader:  Endast i mån av tid och plats! Är till för dig som inte behöver hjälp med rastning varje dag. Kanske har du oregelbundna tider i ditt arbete, blivit tillfälligt sjuk eller kanske inte alltid får tiden att räcka till. Väj hur många promenader du vill ha per dag, 1-2 st.

Månadsabonnemang: Är till för dig som behöver hjälp dagligen måndag-fredag, 3-5 dagar/vecka. Välj hur många promenader du vill ha per dag, 1-2 st. Ett abonnemang är löpande med en månads uppsägningstid.

 

Så här går det till

Om du vill anlita Doris Dogwalking för promenader/rastning till din hund så kontaktar du mig via telefon eller genom kontaktformuläret som finns under fliken Kontakt. Därefter bestämmer vi ett datum för ett informationsmöte, som är kostnadsfritt för dig. På mötet pratar vi om din hund, vanor, rädslor, utrustning, ev sjukdom och annat som är bra för mig att veta för att kunna ta hand om din hund på bästa sätt.  Slutligen skriver vi ett avtal där båda parter accepterar de dagar rastning skall ske. Vi skriver även en nyckelkvittens.

Jag hämtar och lämnar din hund i ditt hem enligt vad vi kommit överens om. De bokade starttiderna för promenaden/promenaderna är ungefärliga tider och kan ibland komma att förskjutas något. Efter promenaden ser jag till att din hund har tillgång till friskt vatten. Behöver hunden medicineras gör jag även detta om jag fått den informationen innan och detsamma om ni vill att jag ger hunden mat. Ibland är det blött och smutsigt ute och då är det bra om ni lägger fram en handduk så jag kan torka tassarna på hunden. Använder ni regntäcke så läggs även detta fram. Vintertid värmetäcke om sådant används. Det är bra om ni har ett litet block där vi kan lämna meddelanden till varandra, om det är någonting särskilt ni vill meddela mig och tvärtom.

OBS! Hunden rastas alltid kopplad eftersom vi har ansvar för hunden under promenaden och vi vill att promenaden ska vara så säker och trevlig som möjligt.

Om din hund skulle råka ut för en olycka eller orsaka en olycka/skada tar jag genast kontakt med dig som ägare. Skulle hunden vara i behov av akutvård och jag inte får tag i ägare åker jag till närmaste djursjukhus/veterinärmottagning. Alla kostnader för veterinärbesök debiteras hundägaren. 

 

Smådjurstillsyn

Jag erbjuder även tillsyn av husdjur som katter, gnagare, fåglar mm när ni är i behov av det. Det innebär att jag kommer hem till er, utfodrar och håller rent efter ert djur.